Hokkalan kuuluisa pimeäpiilo

5 - 20 henkilöä, kesto noin 1-2 tuntia

Sovitulla alueella yksi jää etsimään muiden mennessä piiloon. Etsintä suoritetaan taskulampulla ja huutamalla nähdyn nimeä.

Hauskaa ja jännää tästä tulee kun piiloa leikitään pimeässä. Tapahtuma kannattaa sijoittaa siis syksyiltoihin. Elokuussa illat ovat pimentyneet jo sopivasti.  Talviaikaan tämä on erityisen hauskaa!

Pihapelit

5-30 henkilöä, kesto 1-2 h

Mölkky 

  • Päijät- Hämeessä kehitetty heittopeli, joka sopii kaiken ikäisiille ja -kuntoisille. Voittamiseen tarvitaan välineet, onnea ja ehkä ripaus taitoa. 

Pétanque

  • Metallikuulilla pelattava joukkuepeli. Tarkoitus heittää kuulia mahdollisimman lähelle ensimmäisenä heitettyä puupallo. 

Kroketti

  • Yksilölaji, jossa tarkoituksena päästä joukkueena tehty rata läpi ensimmäisenä. 

Frisbeegolf

Tulossa...

Amazing Race á la Hokkala

10-20 henkilöä, kesto noin 2 tuntia

Isompi ryhmä jaetaan pienempiin joukkueisiin ja jokaiselle joukkueelle annetaan alueesta kartta. Kartan ja muiden vihjeiden avulla löytyy ensimmäinen rasti, jossa odottaa koko ryhmän yhdessä ratkottava tehtävä. Kun tehtävä on onnistuneesti suoritettu, joukkue saa uudet vihjeet, joiden avulla löytyy seuraavat rastit ja uudet tehtävät. Vihjeiden ja tehtävien avulla ja ryhmän suunnistus- sekä taktikointitaitoja hyödyntämällä joukkueet saapuvat maaliin. 

”Kuka varasti Hokkalan viljasäkit?”- kisa

10-20 henkilöä, kesto 2 tuntia

Loistava tiimityöskentelyyn perustuva joukkuekisa, joka perustuu nimensä mukaan televisiosta tuttuun "Ota rahat ja juokse" - ohjelmaan. 

Hokkalan versiossa jokainen joukkue piilottaa jotain vanhaa vanhassa viljasäkissä karttaan merkitylle alueelle. 

Strategiat kuntoon ja menoksi. Kuka osaa suunnistaa, kuka hanskaa käytännöt, kenellä on pokerinaama kuulustelijaksi ja kuka on mestarietsivä? 

Tehtävänä on siis piilottaa säkki mahdollisimman hyvin muilta joukkueilta ja vuorostaan löytää toisen joukkueen piilottama säkki. Puhelimella pidetään omaa joukkuetta ajantasalla toiminnasta. 

Yhteensä:
    Kassalle