We have an online store! Jeah!

We have an online store! Jeah!

JEE!

Nyt se on auki! Saatavilla - helposti, nopeasti - just sulle... silloin kun sä haluut!

Kyselty verkkokauppa on nyt auki - voit ostaa tuotteita ja palveluitamme nyt onlinesta!

Talon isännän kanssa ollaan tehty valoisat ajat ulkohommia ja iltaisin keskitytty sisätöihin. Minä tähän verkkokauppaan ja isäntä sitten kommentoinut tekemisiäni. Kyllä te tiedätte :)  Reittejä moottorikelkoille on tehty mutta ne on aina kelistä kiinni toistaiseksi. Ehkä ensi talvena sitten...

Kalenterista varaa/osta tästä voit valita itsellesi sopivan ajankohdan ja maksamalla maksun verkkokaupan kautta varaus vahvistuu. Uutuuden viehätystä kun tämä vielä on, nin pidetään vielä avoinna tuo kalenterin varaamine;

- mökin kohdalla ;) jottei siihen tule vahingossa tuplabuukkausta - meitä ei toki häiritse siskonpeti mutta teitä saattaa ;)

Hei, uutta ja hauskaa on siis tiedossa ja kesää odotellessa.

Paljon puuttuu vielä - veneajelut, karkit kokonaan, vaatteista vähintään puolet ja paljon muuta mutta... aika on rajallista. Työtä tehdään kyllä! Karavaanareille on suunnitteilla puskaparkkia, pyöräilijöille levähdys- ja kevyempää nmajoituspaikkaa ja veneilijät eivät vielä tiedä meistä mitään.

Tällä hetkellä TALVIAKTIVITEETIT ON KOVA JUTTU! Varata voi jääpelejä (jää on loistokunnossa!), ponttoonisauna ja palju-yhdistelmä on suosittu ja mieletön kokemus sekä pihapeleistä on saatu positiivista palautetta.

Tämän talven uutuus on riiheltä löytynyt vanha heinäreki - pääset nauttimaan aidosta rekiretken tunnelmasta, edessä enemmän hevosia kuin aiemmin. Rekeä vedetään kelistä riippuen moottorikelkalla tai mönkijällä.

Koruretkeä eli mökkiä ei ole kokonaan varattu. Voit siis majoittua kilometrin päähän ja tulla päivisin nauttimaan elämyksistä.

ps. ompelujutut on tauolla.... yksi ihminen ei vain ehdi kaikkea

- Maarika

20.2.2021 22.41
Yhteensä:
    Kassalle